Menu
Your Cart

In perioada 1.01.2021 - 1.05.2021 magazinul se afla in reorganizare. Comenzile plasate in aceasta perioada nu vor fi onorate. Va multumim pentru intelegere.

Lichid Racire

Stoc: Livrare in 1-2 zile
Bel-Ray MOTOCHILL RACING COOLANT este un lichid de racire (antigel) ce utilizeaza o formula propilenglicol non-toxica, conceputa special pentru un transfer de caldura optim si o racire mai rapida in timpul functionarii motorului. Protejaza impotriva coroziunii si imbunatateste durata de viata a sist..
60,99 Lei
Stoc: Livrare in 1-2 zile
Lichid de racire (antigel) gata de utilizare (NU SE DILUEAZA), bazat pe monoethyleneglycol, conceput special pentru motociclete. Utilizeaza o tehnologie organica/nonorganica numita Aditivi Hibrizi. Poate fi amestecat cu orice lichid de racire bazat pe monoethyleneglycol.Antigelul MOTUL MOTOCOOL EXPE..
48,99 Lei
Stoc: Livrare in 1-2 zile
Lichid de racire (antigel) organic Motul MOTOCOOL FACTORY LINE, gata de utilizare (nu se dilueaza), pe baza de monoethyleneglycol, special pentru motociclete. Recomandat pentru motoarele din aluminiu si magneziu de ultima generatie. Punct de fierbere foarte ridicat: 136 grade C. Reduce temperat..
58,99 Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)